Skip to main content
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een broodje of lunch bestellen?

Om te bestellen, ga je naar de webshop. Hier kun je online je bestelling invoeren. Je kunt meerdere producten tegelijk bestellen en ontvangt na verzending van je bestelling een bevestiging via de mail. In het notitievak kun je eventuele opmerkingen plaatsen.

Vergaderlunch bestellen?

Wil je een lunch verzorgen voor een vergadering? Dan vinden wij het heel fijn als je dit minimaal 1 week vooraf besteld. Zo kunnen we jullie het beste van dienst zijn en zorgen dat alle verse producten voorradig zijn.
Op maandag kan er geen vergaderlunch besteld worden.

Stel je eigen vergaderlunch samen! Vanaf 6 personen kun je een lunch op schaal samenstellen.

Klik hier voor om de vergaderlunch te bestellen
Vink de gewenste broodjes aan en kies voor broodsoort bruin of wit. Of combineer met onze goed gevulde wraps. Let op: We rekenen 1 broodje of 1 wrap p.p. Laat je broodjes en/of wraps doormidden snijden en op schaal bezorgen zodat je een mooie gevarieerde lunch kan aanbieden.

Je kunt aangeven of je de broodjes gehalveerd geleverd wil hebben. Om het nog luxer te maken kun je de vergaderlunch aanvullen met onze saladebekers of met een bekertje romige Griekse yoghurt met verse granola uit onze eigen bakkerij.

We hebben geen glutenvrij brood maar er is de mogelijkheid om een los bakje salade te bestellen voor op brood of een saladebeker.

Als guilty pleasure een gevulde koek voor de lekkere trek bij de koffie en thee, ook uit onze eigen bakkerij.

Daarnaast is het mogelijk om verse jus d’orange en melk te bestellen.

Lunchboxen van 6 of meer personen zijn vanaf 12.00u op te halen of te bezorgen. (Mits het in ons bezorggebied is.)

Wat zijn de bezorgtijden?

Bestel je een lunch voor jezelf? Dan kan het dezelfde dag nog worden bezorgd, of opgehaald worden als je voor 10.00 uur bestelt.

Wij bezorgen broodjes van maandag tot en met vrijdag tussen 11.45 uur en 16.00 uur. Zelf ophalen kan vanaf 11.30u.

Wij streven ernaar om je bestelling op afgesproken tijd te bezorgen. We hanteren een half uur speling tussen het gekozen tijdstip.

Stempelkaart

De stempelkaart is alleen te koop aan de kassa bij Bammetjes voor € 31,50
Je kunt daarmee 6 broodjes of wraps kan laten afstempelen ongeacht welke prijs het is. Zo kun je toch nog voordelig een broodje of wrap bestellen.

  • Deze kun je alleen gebruiken bij zelf afhalen zodat we je stempelkaart kunnen afstempelen.
  • Het betalen van je stempelkaart is alleen met pin mogelijk.
  • De stempelkaart kun je niet inwisselen voor geld.
  • Haal zelf je bestelde broodje/wrap af bij Bammetjes.
  • Neem bij het afhalen van je bestelling je stempelkaart mee. Bezorging is niet mogelijk met een stempelkaart.
  • De stempelkaart is onbeperkt geldig.

Wat is het gratis bezorggebied van Bammetjes broodjesservice?

Voorlopig bezorgen we alleen in postcodegebied 5261 LZ  met een straal van 1 kilometer afstand. Dit is o.a. Zorgpark Voorburg en bedrijventerrein De Ketting in Vught. Check Google maps of je binnen een straal van 1 kilometer valt.

Interne bestellingen van Cello zoals bijvoorbeeld de Binckhorst, graag telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik lunch bestellen buiten het bezorggebied?

Je kunt het dan op je zelf gekozen tijdstip afhalen bij Bammetjes.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling online afrekenen in de webshop middels iDEAL. Onze bezorger heeft geen mobiel pinapparaat bij zich. Bij afhalen kun je ALLEEN met pin betalen of met je stempelkaart of Cello cadeaubon, deze zijn te koop aan de kassa.

Kan ik buiten de openingstijden bestellen?

Ja graag zelfs, je kan een vooruit bestelling plaatsen in de webshop. Ideaal en zo voorkom je teleurstelling als je het voor 10.00 uur niet gaat halen om te bestellen.

Hebben jullie glutenvrij brood?

Nee, helaas niet. Wij kunnen niet garanderen dat er geen sporen van gluten aanwezig zijn. Je hebt evt. de mogelijkheid om een bakje losse salade als beleg te bestellen of een van onze saladebekers. Zie webshop.

Kunnen we ook taarten van de bakkerij laten bezorgen?

De taarten kunnen alleen afgehaald worden en met pin worden betaald. Taarten van onze eigen bakkerij kunnen alleen telefonisch besteld worden bij bakkerij Groote Cingels op telefoonnummer 06 22811086

Vraagje?

Tuurlijk naast onze lekkere broodjes vinden we het ook leuk om een praatje te maken.Stuur ons een berichtje voor je vragen, ideeën of suggesties. Fanmail of complimenten zijn ook altijd welkom!

E bammetjes@cello-zorg.nl

Werken bij Bammetjes?

Naast dat we lekkere broodjes maken zijn wij ook een sociale onderneming. Een unieke dagbestedingsplek van Cello. Binnen ons team werken onze cliënt medewerkers dagelijks aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit alles gaat op een natuurlijke en gestructureerde manier. Er ligt altijd een onderliggend plan met persoonlijke doelen. Er wordt individueel gekeken wat iemand nodig heeft om te kunnen groeien. Voor iedereen zijn er passende werkzaamheden te bedenken. Verse salades, sauzen en producten voorbereiden, mise en place werkzaamheden, zelfstandig broodjes maken en inpakken. Bezorgen, klanten te woord staan, kassa bedienen en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast leer je volgens HACCP te werken.

Onze cliënt medewerkers krijgen bij ons de kans om te ontdekken waar hun talenten liggen. Door onze medewerkers te vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, halen zij het beste in zichzelf naar boven.

Heb je een vraag over onze dagbesteding of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 06 83109653 of een mail te sturen naar: bammetjes@cello-zorg.nl