Skip to main content
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een broodje of lunch bestellen?

Om te bestellen, ga je naar de webshop. Hier kun je online je bestelling invoeren. Je kunt meerdere producten tegelijk bestellen en ontvangt na verzending van je bestelling een bevestiging via de email. In het opmerkingen vak kun je eventuele opmerkingen of de gewenste bezorgtijd aangeven.

Wat zijn de bezorgtijden?

Bestel je een lunch voor jezelf? Dan kan het dezelfde dag nog worden bezorgd, als je voor 10.00 uur bestelt.

Bammetjes broodjesservice bezorgt broodjes/lunches van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 uur en 14.00 uur.

Wij streven ernaar om je bestelling op afgesproken tijd te bezorgen. Bestellingen die te laat bezorgd worden door overmacht in welke vorm dan ook hebben geen recht op annulering of korting.

Ik wil een lunch bestellen voor meer dan 10 personen, hoelang van tevoren moet ik dan bestellen?

Wil je graag zorgen voor een lunch voor tijdens een vergadering of bijeenkomst? Kijk dan in ons menu bij de verschillende lunchboxen. Lunches tot 10 personen bezorgen we dezelfde dag nog, een grotere bestelling ontvangen we graag eerder of uiterlijk een dag van te voren voor 15.00 uur besteld. Wij werken namelijk uitsluitend met verse producten daarom ontvangen wij grote bestellingen graag 1 dag vooruit.

Op maandag verzorgen wij alleen lunches op afspraak, deze dien je dan uiterlijk de vrijdag ervoor aan ons door te geven.

Wij streven ernaar om je bestelling op afgesproken tijd te bezorgen. Bestellingen die te laat bezorgd worden door overmacht in welke vorm dan ook hebben geen recht op annulering of korting.

Wat is het gratis bezorggebied van Bammetjes broodjesservice?

Voorlopig bezorgen we alleen in postcodegebied 5261 L.Z.  Dit is Zorgpark Voorburg en industrieterrein De Ketting in Vught. Onze ambitie is om ons bezorggebied geleidelijk aan uit te breiden, houd daarvoor onze website in de gaten.

 

Kan ik lunch bestellen buiten het bezorggebied?

Zit je iets verder van ons vandaan? Bel ons even op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. (088 345 1334)

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling online afrekenen in de webshop middels iDEAL. Onze bezorger heeft geen mobiel pinapparaat bij zich.

Bij afhalen kun je ALLEEN met pin betalen aan de kassa.

Kan ik buiten de openingstijden bestellen?

De bestelpagina is buiten de openingstijden niet bereikbaar, je kan voor vragen of specifieke bestellingen je vraag mailen naar: bammetjes@cello-zorg.nl

Of je vraag stellen in het contactformulier

Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Kan ik een proeflunch bestellen?

Jazeker! We hebben een leuke gevarieerde mix samengesteld van luxe mini broodjes en wraps. Mooie kans om van alles uit te proberen

Hebben jullie glutenvrij brood?

Helaas hebben we geen glutenvrij brood.

Kunnen we ook taarten laten bezorgen?

Taarten van onze eigen bakkerij kunnen alleen telefonisch besteld worden bij bakkerij Groote Cingels op telefoonnummer 088-3451322. De taarten kunnen alleen afgehaald worden.