Skip to main content
bammetjes vught over ons
Over Bammetjes van Cello

Bakkerij Groote Cingels van Cello is al 25 jaar een begrip in Vught. 5 jaar geleden zijn we uitgebreid met onze broodjesservice Bammetjes.

We zijn een sociale onderneming van Cello. Wij bieden een dynamische werkplek aan mensen met een beperking. Door bij ons te werken en te leren kunnen zij op een fijne en leerzame manier meedoen in de maatschappij. Zij zetten zich iedere dag voor 100% in om onze klanten een heerlijke lunch te bezorgen.

We werken altijd met verse producten, ambachtelijk bereid. Onze ‘Bammetjes’ zijn knapperige grote stokbroodjes, vers afgebakken uit onze eigen oven. Met veel aandacht en zorg worden de broodjes bereid. Geniet van onze huisgemaakte producten. Dagelijks wordt alles vers bij ons gemaakt. De focus ligt op versheid, kwaliteit en rijkelijk belegd. We bieden een extra service om je lunch (gratis) te laten bezorgen in Vught als je in ons bezorggebied valt. Bammetjes maakt het jou graag zo smakelijk en makkelijk mogelijk! Bestel en ervaar het zelf!

Cello

De Bakkerij en Bammetjes broodjesservice in Vught zijn onderdeel van
zorgorganisatie Cello. Bij Cello werken we aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hoe wil iemand wonen, werken, leren en ontspannen? Dagbesteding is een belangrijk onderdeel. Cello heeft in Brabant tientallen dagbestedingsplaatsen waar cliënten met plezier en zinvol werk kunnen doen.